dissabte, de febrer 27, 2010

Tom Petty de gira!!!!

Gràcies al company Rockland vaig assabentar-me ahir per la tarda que en Tom Petty surt de gira per Estats Units i Canadà aquest proper estiu quedant els rumors d'una possible visita a Europa ara per ara en un no-res. Just ara en període de màxima efervescència degut a la impresionant caixa en directe d'en Tom i els Heartbreakers aquesta notícia m'acaba de pertorbar definitivament. El que vaig comentar en l'esmentat escrit (vegeu link més amunt) sobre la promesa que un amic i jo havíem fet de no deixar escapar en Tom la propera vegada que sortís de gira és completament cert. Així que ahir, un cop recuperat del xoc inicial vaig agafar el telèfon, vaig marcar el seu número i quan va despenjar li vaig engegar: "Estàs preparat per agafar un avió i creuar el toll?". La seva resposta fou prou eloqüent: "Hi ha gira d'en Tom Petty???". Evidentment, ja que hi anem ens hi estarem uns dies, el primer pas, però, serà triar on el volem o podem veure. Ja us aniré informant, vés per on, se'ns ha girat feina.

 
Tom Petty ens acull a la seva nova gira amb els braços oberts

8 comentaris:

  1. Nai, soc la Celeste, nosaltres estarem a San Francisco quan toca a Oakland, que està a 20 minuts, suposo que anirem. Si us voleu apuntar algun trocet ja sabeu....

    ResponElimina
  2. Eiiiiiiiiiiii!!! Mira que ràpid vaig pensar en vosaltres: "A veure si l'enxampen??" Hi heu d'anar sí o sí, no teniu excusa!!! Encara no sabem on anirem, ho estem mirant. Ja parlarem...

    ResponElimina
  3. Jo, en aquests moments, no hem puc desplaçar a veure'l. Es un dels meus músics preferits i una de le spoques "llegendes" vives que hem queden per veure...espero que ho pugui fer algun cop..Gaudiu tot el que pugueu!!!!! I ja ho explicareu amb pels i senyals!!!! Una abraçada.

    ResponElimina
  4. Molt bé nen! alguns amics de la nostra colla, tenen intenció d'anar als USA la primera setmana d'agost, m'ho estava pensant d'anar-hi...si coincideix amb alguna data del Petty, potser serà el que em farà decidir a anar-hi! De totes formes quan tingueu clar quan hi aneu digue'm algo tio!

    ResponElimina
  5. Mi catalán no es muy bueno asi que con tres palabras resumo lo que me gustaría decir


    Tom Petty Forever!!!!!!!!!


    Saludos

    ResponElimina
  6. Manel: Feia molt temps que esperava l'ocasió i em vaig maleir els ossos quan va girar fa dos anys i no vaig moure un dit. Ara sembla que puc, així que s'ha d'aprofitar!

    Dani: la cosa va prenent forma, sembla que l'anirem a veure a Oakland, prop de San Francisco, i aprofitarem per fer la ruta Frisco-Vegas-LA. Ja us contaré!!

    Cavaliere: Muchas gracias por tu comentario, aprecio de verdad que gente no catalano parlante se pase de vez en cuando por aquí y deje su opinión. Respecto tus tres palabras, sólo añadir un mítico (al menos para mí) pie de foto que apareció en el Correo del Popu hace unos años bajo una foto de TP & co: "Todos de rodillas ante Tom Petty and The Heartbreakers!!!"

    Un abrazo para todos!!

    ResponElimina
  7. Una vez más nos quedamos con la miel en los labios. Diosss, no hay manera con este tipo!!

    Saludos.

    ResponElimina
  8. Sí, es un tipo muy esquivo. Lo que me pregunto a veces es la respuesta que tendría Tom en España. ¿Dónde tocaría? ¿Grandes estadios? ¿Salas de mediana capacidad?

    ResponElimina