dimecres, de maig 05, 2010

Falta un mes

Sí amics, d'aquí tot just un mes estarem a poques hores de veure en Tom Petty i els seus Heartbreakers en directe des d'Oakland. Els nervis fan acte de presència cada cop que hi penso. Encara ara la possibilitat de veure acomplert aquest somni em sembla quelcom irreal i, de fet, fins que no sigui a l'estadi i li vegi la melena rossa i el somriure amb la boca mig tancada no me'n faré a la idea. És curiós però el dia del concert encara no haurà sortit a la venta el seu nou disc, Mojo, previst pel proper 15 de juny.

El primer vídeo que penjo!! No es veu malament, oi?

Poc a poc, el nostre road trip particular va prenent forma. Sembla que a hores d'ara ja ho hauríem de tenir tot decidit i comprat però tot just ahir vam comprar els bitllets d'avió, què voleu que us digui, som una mica panxacontents! El pla de ruta és el següent: Barcelona, San Francisco (Tom Petty!!), Yosemite, Death Valley, Las Vegas (wedding party!!), Mojave, Los Angeles, Barcelona. Tot això en nou nits, espero que no ens estressem més del compte. Aquests dies, mirant guies, mapes i fotografies, tot sovint m'envaeix la sensació que ens deixarem coses per veure, que no podrem fer-ho tot... quina obvietat! Em dic a mi mateix que el més important és gaudir de cada moment i donar importància al que es veu en comptes de donar-la al que et deixes per veure, consell que em va donar el mestre Yoda en un somni i que intento seguir des de llavors.

5 comentaris:

  1. tranquil home...havent vist al Tom Petty que coi importa si no veus l'esquelet d'algú a death valley, algún ós a yosemite o indios a Mojave! hi ha indios a Mojave? pel nom pinta que sí no? ja!ja!
    Home, a L.A, sí que podries deixar-te alguna cosa però, ...llavors, tira de mestre Yoda! si veus al Bret Miachels digue-li que es recuperi i que façi el favor de venir a Spain home! si és per pasta, es poden quedar a casa meva, que hi estarà molt a gustet!

    ResponElimina
  2. Gaudiu tot el que pogeu del viatge i feu una bona crònica pels que ens quedem aquí...Una abraçada.

    ResponElimina
  3. Dani!!! Segur que per quatre duros podriem portar Poison a la festa major d'Almenar!!

    Manel, ho procurarem, gràcies.

    ResponElimina
  4. Hey m´estic morint d´enveja!!!!Tom Petty es un crack,pero jo hauré d´esperar a que un miracle el porti a la vella Europa si el vull veure en directe...salutacions eh!!!!

    ResponElimina
  5. Hola marinero!!!

    Gràcies pel comentari. Tant de bo tots tinguem sort i el puguem veure algun altre dia sense haver de fer 12 o 16 hores d'avió!

    Salut!!

    ResponElimina