dilluns, de juny 07, 2010

California Crossing (I): Primer dia a San Francisco

Despres d'un viatge realment esgotador vam arribar finalment a San Francisco divendres vora dos quarts d'una del migdia. Una passada rapida per aduanes, una petita cua per recollir el cotxe i cap al Castle Inn de San Francisco! 

 Skyline del Financial District de San Francisco

Es tracta d'un Inn prou acollidor, bastant centric, amb parking i amb unes habitacions grans i confortables.



Un cop instal·lats vam tornar a agafar el cotxe i ens vam dirigir a Twin Peaks, un turo des d'on hi ha unes vistes molt bones de la Bahia. Segur que hi eren encara que no les vam poder veure, una mena de boira o nuvol baix estava instal·lat a mitja alçada a la part oest de la ciutat i deixava veure ben poca cosa. Aquesta boira vag ser la mateixa que ens vam trobar a Ocean Beach i a la punta de Presidio Park que ens va impedir veure el Golden Gate tot i ser-hi a tot just 100 o 200 metres de distancia! Es veu que es un fenomen molt frequent a la costa Oest de San Francisco.

"Vista" des de Twin Peaks

 Surfing in Ocean Beach

Sense saber massa com vam fer cap a Chestnut Street on hi vam torbar molts bars i restaurants. Una hamburguesa, unes anelles de ceba, patates i llimonada al Johnny Rockets, una cerveseta en un local alli a prop i ja ens vam retirar a dormir per agafar forces per als dies seguents.

El mati de dissabte va donar prou de si. Caminant vam pujar a Nob Hill des d'on vam poder admirar les mitiques costes de San Francisco.



El Chinatown de la ciutat es tambe prou espectacular amb un ambient frenetic i unes construccions tipiques chineses amb les seves coloraines vistoses.

 Chinatown a San Francisco

Al Ferry Building ens vam trobar amb un mercat de fruita i verdura, El Farmer's Market, que no tenia res a envejar als que hi ha per les nostres contrades, cireres, taronges, faves, maduixes, pressecs...


 Us heu fixat en la marca de fruita de la darrera foto?

 Una vident llegint el futur a una vianant amb el Bay Bridge de fons


Vam menjar unes ostres (molt tipic de per aqui) i despres vam agafar un bus per anar a Union Square on vam donar un tomb per les botigues de la zona.


Ja se'ns va fer l'hora de dinar aixi que vam tornar al Inn on ens vam trobar amb els companys amb els que farem la resta de viatge (podeu seguir les seves aventures i desventures a fribird.blogspot.com). I sense adonar-nos va arribar l'hora de dirigir-nos a l'Oracle Arena d'Oakland per veure a Tom Petty & The Heartbreakers!!

* Com veieu, aquests ordinadors americans  no saben que son els accents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada