divendres, de gener 28, 2011

El forn està ple de brioixos

Acabo d'escoltar els dos primers temes de Glyder amb la nova formació. Es tracta de Jack Strong i Knockout, les dos pertanyents a Yesterday, Today & Tomorrow (2010), i sonen molt bé. La gràcia està en escoltar el nou cantant, Jackie Robinson, que, dit sigui de pas, ho fa de puta mare. Si l'anterior cantant, Tony Cullen, tenia un registre vocal que recordava a Ian Astbury, Jackie Robinson tira més cap a la dècada dels 70. Les podeu escoltar clicant aquí. Diuen que a l'abril tornaran a entrar a l'estudi de gravació, a veure què en sortirà.


Uns altres que estan a punt d'entrar a l'estudi són The Parlor Mob. El seu disc de debut, And You Were A Crow (2009) va ser tota una sorpresa. Hard rock fresc, alhora poderós i melòdic. A veure si mantenen el nivell.

Una banda capaç de composar, entra d'altres, aquesta bomba, mereix tota la meva atenció


No deixem els estudis de gravació perquè My Morning Jacket també estan treballant en el que serà l'esperada continuació del genial Evil Urges (2008). No sé què em passa però darrerament escolto influències de My Morning Jacket arreu, a Band Of Horses, a Fleet Foxes, a The Moondoggies...


Tinc mono de material nou de My Morning Jacket


David Lowery, cantant, guitarra i principal compositor de Cracker, està a punt de debutar en solitari. El disc portarà per nom The Palace Guards i té prevista la sortida d'aquí pocs dies, l'1 de febrer. S'han posat en circulació un parell de cançons i, com no podia ser d'altra manera tractant-se de David Lowery, sonen molt bé.

Entranyable és la paraula que esteu buscant, ho sé

3 comentaris:

  1. Ja era hora que els PARLOR MOB tornnessis a la feina...Hem va agradar molt el seu primer disc.

    ResponElimina
  2. Gran llista de material per escoltar!!D´on treieu el temps els Bloggers per recomanar tant i tant bo?Salutacions eh!!!!

    ResponElimina
  3. Manel, a veure com sonarà el següent disc. Jo crec que tenen fusta per repetir.

    Mariner! M'alegro que t'agradin les recomanacions, gràcies.

    ResponElimina