diumenge, de febrer 06, 2011

Compres online

Com que a Lleida ja no hi ha botigues de música només compro quan vaig a Barcelona o a través de la xarxa. Des que vaig decidir deixar de comprar CD per només comprar vinil he de dir que el meu afany consumista ha minvat força. Quan he de passar per Revolver em faig unes llargues llistes de nous llançaments per comprar i rarament trobo el que busco havent-me de conformar amb ofertes de segona mà. Tampoc conec bones botigues de venta de vinils per internet, amb preus raonables tan dels vinils en si com de despeses d'enviament. Ara bé, quan agafo empenta a la xarxa soc perillós, això de clicar i comprar és tan fàcil que sembla que hagi de ser gratis. En els darrers dies he fet un parell de compres per internet. 

Trencant per força la norma exposada anteriorment (no existeix l'edició en vinil), he comprat el nou CD de David Lowery, The Palace Guards (2011). Feia dies que el volia comprar però no es podien fer comandes internacionals des de la seva pàgina. Avui, però, els no americans per fi hem pogut accedir a comprar el CD signat pel mateix Lowery amb descàrrega instantània de regal. Un gran plaer per mi el poder col·laborar a que un músic tan honest com ell pugui seguir guanyant-se la vida composant i registrant cançons. Quan l'hagi escoltat bé ja en faré alguna entrada.

L'altra compra és de més pes, tan real com monetari. Es tracta de Pearl Jam 1993-1995: Vs./Vitalogy Collector’s Edition Box Set, una meravella per a qualsevol seguidor de Pearl Jam, amb 3 CD, 5 vinils, llibret de 80 pàgines, litografies, pòsters, l'obligat casset... farà goig al costat de l'edició especial també del Ten. Surt el dia 29 de març però no he pogut resistir la temptació de fer un preorder, clic, clic, clic. Encara que sembli mentida, encara no havia parlat mai de Pearl Jam, una de les bandes més importants de la meva vida, al blog. Tard o d'hora havia de passar.

Les grenyes li queden millor a en Vedder que el pel curt

7 comentaris:

  1. Has mirat al Amazon uk? La secció de new & used está bastant bé de preu per a vinils i cds nous.A més les despesses d´enviament són ridícules.Jo, tot i que visc a bcn, compro molt en aquesta web, i sol sortir molt bé de preu (no tot , però tens força material interessant) i a més, funcionen molt bé
    Salutacions

    ResponElimina
  2. Bones Jordi, sí, de vegades hem comprat amb un amic a Amazon però no a la de UK sino a la de USA, ja que amb el canvi del dòlar sortia millor, no sé com deu estar ara. De totes maneres ja ho tornaré a revisar, gràcies!

    ResponElimina
  3. Yo també vaig comprant a Amazon UK. El que pasa es que encara tinc moltes reserves en comprar vinils per internet...Fins que no m'arriba pateixo pensant en que es molt mes fràgil que el CD...

    ResponElimina
  4. Doncs dona una ullada al Uk, que val al pena. Tnt en vinil com en cd pots trobar grans ofertes
    Salutacions

    ResponElimina
  5. a l'ebay, amb paciència també pots comprar molt bé Xavi. Jo de fet en compro bastants i sempre amb bons resultats.
    ei! l'altre dia vaig pillar-me el cd del Johnny Hickman "palmhenge" i una samarrteta, a la seva web i em va sortir molt bé, no arribava als 30 dolars, crec, amb despeses d'enviament incloses.

    ResponElimina
  6. Dani, el puto Hickman encara m'ha d'enviar el Palmhenge. El vaig entrevistar a Saragossa, li vaig regalar una ampolla de Raimat i em va dir que m'enviaria una còpia i encara l'espero!! Però és tan bon paio que li perdono... ;)

    ResponElimina
  7. ja!ja! es veritat que em sona això que em dius!
    jo crec que una ampolla de raimat ben val el seu cd!

    ResponElimina