diumenge, de maig 01, 2011

Ja falta poc per Circuital, lo nou de My Morning Jacket

Circuital, l'esperat nou disc de My Morning Jacket surt a la venta el proper 31 de maig. Ja es pot fer el pre-order en diferents formats a la seva web (jo ja he encarregat la Limited Deluxe Box, ho sé, no tinc remei, però a que mola el verd del vinil?), així com escoltar dos dels temes que contindrà el disc, Holdin On To Black Metal i Circuital. Senzillament heu d'anar al facebook de la banda i clicar "m'agrada".

 Quantes més coses porti... millor!

El primer tema, Holdin On To Black Metal ha causat una mica de controvèrsia entre els fans i és que la banda s'ha inspirat en un tema tailandès dels anys 60 o 70 com ells mateixos han fet saber aquí. Jo primer he escoltat un parell de vegades la cançó de My Morning Jacket sense saber-ne l'origen de la mateixa i la veritat és que al principi no he sabut massa per on agafar-la, encara que a la tercera escolta ja l'he assimilat com una cançó més de My Morning Jacket, d'aquelles que fan els seus discs diferents i sorprenents. Circuital, en canvi, m'ha semblat una cançó impressionant a la primera, llarga, hipnòtica, amb infinitat de matissos, amb pujades i baixades... espectacular, el tipus de cançó que fa de My Morning Jacket una de les bandes més interessants i amb més coses a dir de l'actualitat.

2 comentaris:

  1. Esperant amb ansietat.MMJ m'encanten....Y en directe son brutals!!! Salutacions.

    ResponElimina
  2. Hola Manel! Només "he vist" en directe un cop a My Morning Jacket, va ser a l'Azkena, l'any que tocaven Pearl Jam i llavors encara no els apreciava com ara. Vaig seguir el concert des de les pantalles de l'escenari de Pearl Jam, greu error. Espero poder saldar aquest compte aviat.

    Salut!

    ResponElimina