dissabte, d’octubre 13, 2012

PHANTOM LIMB - The Pines (2012)

Ara que els dies s'escurcen, comença a fer fred i per les tardes ve més de gust quedar-se a casa que prendre la fresca en una terrassa és quan el disc protagonista d'aquesta entrada assoleix el seu màxim esplendor. Vaig descobrir Phantom Limb gràcies a The Prisoner, una cançó que apareixia al CD d'un número de la revista Classic Rock. Em va agradar el groove de la cançó, una mena de blues amb un canvi apoteòsic cap a la part final que em van fer agafar ganes d'escoltar més d'aquesta gent. Així vaig aprendre que Phantom Limb van debutar el 2008 amb un disc anomenat com la mateixa banda i que aquest 2012 havien editat la seva continuació, The Pines, un disc produit per Marc Ford i que compta entre els seus ingredients principals la barreja de soul, country, gospel i r&b, l'excepcional veu de Yolanda Quartey i una aroma als Black Crowes més calmats. Tot plegat et fa sentir una pau interior que enganxa, que t'obliga a reproduir el disc una vegada i una altra, convertint poc a poc The Pines en un dels grans d'aquest any.

Així comença The Pines...


 
... I així continua



7 comentaris:

  1. ¿Producido por Marc Ford? No hace falta que digas más ¡a por él!
    Además, la voz es muy, muy buena.

    Saludos!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No te arrepentirás. La producción de Ford es impecable y algunos temas rallan la perfección. Olvidé comentar en la entrada que no son de Alabama ni nada por el estilo... son de Bristol!!!!

      saludos y gracias por comentar!

      Elimina
  2. ¿De Bristol? Ostras!, no lo parece, colega!
    Es bueno que los ingleses tengan algo que decir!!!

    Saludos.

    ResponElimina
  3. Molt bon disc. Tot i que es una miqueta linial. La veu es..bufffffff..
    salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Potser la 2a cara no és tan brillant com la primera i és veritat que al principi pot fer-se una mica monòtona. Una banda a mida pel Rocksound ;)

      Salut!!!

      Elimina
  4. De nou un gran descobriment!!
    Aquests dies de pluja es porten millor amb musiqueta aixi...
    Salutacions eh!

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'alegro que t'hagin agradat, Marinero! MErci per continuar passant i deixant comentaris per aquí tot i la poca activitat dels darrers mesos.

      Keep on rockin!

      Elimina