diumenge, de juny 13, 2010

California Crossing (IV): That's All Folks!!!

Bon dia!! Son dos quarts de 8 del mati a Los Angeles i el nostre viatge toca a la seva fi, nomes ens queda donar un tomb per Beverly Hills i Rodeo Drive, fer un parell de fotos al cartell de Hollywood, passar una estoneta per Malibu i Venice Beach i cap a LAX a agafar l'avio de tornada. M'hauria agradat fer alguna actualitzacio mes del blog pero no he tingut temps per fer-ho. Descarregar les fotos, triar-les, retocar-les amb el Photoshop per a que siguin xules (jajaja), comprimir-les una mica penjar-les i fer el text es un proces bastant llarg i la veritat es que hem tingut poc temps per perdre, cosa que no deixa de ser bona senyal. Enrera deixem vora 1200 milles i un munt de vivencies molt gratificants. San Francisco i Tom Petty va ser un aperitiu perfecte pel que havia de venir, Yosemite, Death Valley, The Big Canyon i (Viva) Las Vegas (amb bachelor's party, un hummer, limos i mes limos i boda espectacular inclosos).

Nomes em resta donar les gracies a tots els companys de viage pels 9 meravellosos dies que hem passat junts. Sergi, Celeste i Marçal, ha estat un plaer acoplar-nos al vostre roadtrip. Que us vagi molt molt be la resta del viatge, nosaltres tornem a l'altra banda, a mirar el fribird cada dia en busca de novetats. Natan, fot-li canya als frijolitos, que no te embauquen!!!!!! I gracies tambe als que heu estat comentant i mirant el blog tot sovint en busca de novetats que no arribaven, ja veieu que tampoc us he pogut respondre. Us deixo amb un parell de fotos amb la promesa de fer un recull del que resta de viatge quan arribem a casa.

Fins d'aqui una estona!!!!

Visca els nuvis!!!

 THANK YOU GUYS!!!!

8 comentaris:

  1. EIIIIII MENOS MAL QUE EU DONAT SENYALS DE VIDA, FEIA DIES QUE RES DE RES LA BODA MOLT XULA. BON VIATGE DE TORNADA

    ResponElimina
  2. Increible la boda!!!!! Semblava una pel.licula de yanquis!!! Esteu poseits per els yanquis!!!!
    Els novios guapissimps!!! Però aqui ens va impactar l'estil d'en Marçal (posseit per Malboro Man) i en Satan (que semblava que tornes de festa de fiebre del sabado noche!!!!!!

    Una abraçada a tots!!!

    ResponElimina
  3. Felicitats als recent casats!!!!!!

    El marçal autèntic, pero el natan.......us heu fixat amb les sabates del Natan?¿?¿ espectaculars!!!!!

    ResponElimina
  4. hostia! el mític marçal?!? enhorabona als nuvis!
    good ol´mickey, xavi´s former friend

    ResponElimina
  5. Com que former's friend!!!! Ja et fotré ja. A veure si em truques quan vinguis per Lleida.

    ResponElimina
  6. bueno, volia dir que som amics desde fa temps...no m´havia expresat bé ;-) el sergi es el mític sergi???

    ResponElimina
  7. Oh i tant!!! I ara és encara més mític que mai, casat d'Elvis a Las Vegas!!!!! A veure qui ho supera!!!!

    ResponElimina
  8. joer, amb aquests acompanyants està clar que va ser un viatge de alto copete, i no devia ser fàcil està a l´alçada de la seva lleganda.

    ResponElimina