dimecres, d’octubre 13, 2010

Truth & Salvage Co. (2010)

Bon primer disc el de Truth & Salvage Co. Sis músics de procedència diversa coincideixen a Los Angeles i formen la banda que tenim entre mans. Rock americà de bona factura, amb bones melodies vocals i és que quatre dels components del grup posen cullerada amb les veus. No van sobrats de carisma ni  anunciaran calçotets amb el tors nu però després de la desil·lusió provocada per Shooter Jennings i el seu terrible Black Ribbons necessito escoltar grups així, sense cap altra pretensió més enllà de tocar rock n roll de tota la vida, passar-ho bé mentrestant i guanyar-se la vida, no necessitem que cap ex-country rocker reinventi la música. El mateix Chris Robinson els avala produint-els-hi el disc i fitxant-los pel seu segell Silver Arrow.

Heu vist Wally (aka Chris Robinson)?



2 comentaris:

  1. Molt bons!! Una mica "comercials" en alguns moments pero per dir alguna cosa...L'escolto molt aquest disc. Abraçadas.

    ResponElimina
  2. Hola Manel,

    Sí, estan força bé. Tens raó amb lo de comercials, tenia pensat penjar el video de "Call Back" però el vaig descartar per aquest motiu. Tot i així, jo mai faig un lleig a una bona melodia...

    Salut!!!!

    ResponElimina